MCDONALD'S OUDEGRACHT

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1446 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Oudegracht. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 21:56 De bezorging duurde meer dan 90 minuten. Daarnaast was al het eten koud, toen het bij ons aan de deur kwam. Baal hier enorm van, want heb nu betaald voor een koude maaltijd die dik een uur te laat was! Erg ontevreden……
29 jan 2023 om 19:04 Ik miste 1 fritesen 1 bbq saus. Op 1 pf andere manier is tellen erg moeilijk...
29 jan 2023 om 13:55 Als het lang duurt, wachten we even. Maar de communicatie daarover moet echt beter.
29 jan 2023 om 1:04 De helft vergeten, alweer. Wat kunnen jullie wel?
28 jan 2023 om 23:24 Mijn bestelling ging samen met een andere bestelling. De bezorger ging eerst naar dat andere adres om die bestelling afleveren rn dat ik vlakbij de Mc Donalds oudegracht woon. Toen de bezorger bij mij kwam was de Coca Cola om gevallen en eten koud
27 jan 2023 om 22:34 Bestelling was koud, en er miste 2 friet, toen ik McD beldecwerd er niet oogenomen. Mcshite!
23 jan 2023 om 8:38 Took wayyy to long to deliver. Food was cold. Burger container was open. Very sloppy
21 jan 2023 om 19:32 Er stond tijdens het bestellen dat de bezorgtijd 45-55 minuten zou duren. Nu kan ik me uiteraard voorstellen dat dat op een zaterdagavond wat langer duurt. Het heeft uiteindelijk bijna 2 uur geduurd. Daarnaast was mijn eten helemaal koud.
10 jan 2023 om 9:07 Eten was gewoon koud. Stond al een tijdje klaar volgens mij, niet te eten dus
9 jan 2023 om 20:54 Koud, veel te laat. Achtergelaten in de hal van de flat omdat ik blijkbaar onbereikbaar was. Bezorger heeft niet aangebeld en ook niet telefonisch contact opgenomen. Zeker niet aan te raden.
9 jan 2023 om 7:48 90 minuten moeten wachten en alles was koud.
8 jan 2023 om 18:21 Mijn eten was koud. Cola zat geen prik in. Milkshake is niet geleverd.