MCDONALD'S OUDEGRACHT

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1652 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Oudegracht. Meer weten? Ontdek meer

26 feb 2024 om 2:38 Zou er in 30 minuten zijn (volgens food tracker) maar veranderde ineens naar 51 minuten. Uiteindelijk was alles echt koud. Moesten het gewoon zelf opwarmen om nog beetje te redden maar was niet meer te redden. Zonde!
25 feb 2024 om 21:51 Koud, geen saus er bij (terwijl ik het had besteld en voor heb betaald) en geen rietje bij de milkshake. Ik bestel hier niet meer. Filiaal zelf nemen telefoon ook niet op.
25 feb 2024 om 16:09 na een uur ineens gecanceld vet kut :/
24 feb 2024 om 18:29 Hele taaie veggie burger, lag meer cola in de tas dan in de beker zelf en koude friet. Niet heel erg top.
24 feb 2024 om 18:17 Deze keer slecht er ontbraken items en contact opnemen met hun lukt niet. Ronduit slecht!!!
19 feb 2024 om 17:57 We hebben onze betstelling niet gekregen
19 feb 2024 om 8:44 Eten was koud en slap.
18 feb 2024 om 20:59 Bezorging super op tijd! Maar de friet was koud..brr.. hamburger ging wel..
17 feb 2024 om 21:34 De bezorger was keurig op tijd. De burgers en friet bij aankomst he-le-maal koud, schandalig, een bestelling van ruim 40 euro. Had ik de reviews maar vantevoren gelezen dan was ik gewaarschuwd. Begin er niet aan!
5 feb 2024 om 19:35 Helaas was alles koud en slappe frietjes.
4 feb 2024 om 20:30 De bezorger was mooi op tijd. De frietjes en burgers helaas koud. Veel geld voor een slappe hap
3 feb 2024 om 21:47 Koud en duur