MCDONALD'S OUDEGRACHT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1346 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Oudegracht. Meer weten? Ontdek meer

30 sep 2022 om 22:49 Uur gewacht. Was geen probleem bezorger kwam op tijd maar met halve bestelling. Later contact opgenomen dat de helft ontbrak. Enige antwoord die ik kreeg was sorry kan je niet verder helpen
30 sep 2022 om 22:31 Very bad service. It took 2 hours.
30 sep 2022 om 19:46 Bezorging duurde erg lang, maar bezorger was wel aardig
30 sep 2022 om 18:31 Frietjes waren koud, cola zonder prik en burgers waren koud. Tas was gescheurd en nat.
30 sep 2022 om 17:10 Eten was koud wederom
27 sep 2022 om 17:50 1-Cola-2 Besteld 3 Mayonaise ontbraken.
26 sep 2022 om 15:40 Eten was koud en kwam te laat
25 sep 2022 om 19:17 Na een uur wachten stond er ineens dat de bestelling al was bezorgd. Thuisbezorgd is niet te bereiken, McDonalds neemt de telefoon niet op. Nooit mijn eten gekregen en nog geen reactie of mijn geld terug. Waardeloos en niet de 1e keer dat dit is geb
25 sep 2022 om 16:06 Goed hoor, en het eten was alleen niet zo warm meer wel vers.
24 sep 2022 om 17:56 Eten was koud en helft was niet geleverd
24 sep 2022 om 17:09 De tijd ging van een uur naar 30 min … wel men eten koud dat is jammer! Patat kon je mee speerwerpen en de Big Mac was als Een hockey puck. Jammer niet wat ik gewend ben.
24 sep 2022 om 15:13 De friet was koud, de sausjes vergeten (wel voor betaald) en de ice tea is gaan lekken.